Villa Carina - Les Issambres

Villa Carina in Les Issambres is een stijlvol business resort aan de Côte d’Azur. De villa biedt grote ruimtes en is bijzonder functioneel uitgerust met alle moderne vergader- en congresfaciliteiten.

De geschikte locatie voor zakelijke meetings, seminaries, teambuilding events, trendanalyses, productlaunches, try-outs en brainstormsessies, panelgesprekken en symposia.

U geniet er tevens van een rist ontspanningmogelijkheden. Van op het terras aan het zwembad geniet u van een prachtig en inspirerend zicht op de Middellandse Zee en de baai van St.-Tropez.

Incentives – Seminaries – Teambuilding – Workshops – Events - Meetings – Trendanalyses – Productlaunches – Try-outs – Brainstormsessies – Panelgesprekken – Symposia

Verblijfsformule Basic

Villa Carina is de prijsvriendelijke locatie voor zakelijke meetings, seminaries, teambuilding events, trendanalyses, productlaunches, try-outs, brainstormsessies, panelgesprekken en symposia. Maak gebruik van de moderne vergader- en congresfaciliteiten uitgerust voor audiovisuele middelen. En geniet van de vele ontspanningsmogelijkheden.

meer info

Verblijfsformule Premium

Comfort is het sleutelwoord. Villa Carina is uitgerust met moderne vergader- en congresfaciliteiten die zich uitstekend lenen voor strategische meetings, vergaderingen en congressen.
Naast talrijke ontspanningsmogelijkheden, genieten u en uw gasten van een uitgebreid business buffet, inclusief dranken.

meer info

Verblijfsformule Platinum

Full service en absoluut comfort. In onze uitgebreide vergader- en ontspanningsfaciliteiten maken we het u en uw gasten zo aangenaam mogelijk. Geniet van een meergangendiner, buffet diner. Of verras uw genodigden op een barbecue, pool party, excursie,
Dé formule voor teambuildings en incentives.

meer info